KOKO MİS

KOKO MİS

Koko  Mis
MALZEME:

250 GRAM = HİNDİSTAN CEVİZİ

250 GRAM = TOZ ŞEKER

210 GRAM = YUMURTA (ORTA BOY 4 TANE )

35 GRAM = TEREYAĞ (ERİMİŞ)

YAPILIŞ YÖNTEM:

1.       BÜTÜN MALZEMELER HEP BİRLİKTE KARIŞTIRILIR.

2.       DİŞLİ DUY TAKILMIŞ KREMA TORBASINA DOLDURULUP, SİLPAT VEYA YAĞLIKAĞIT SERİLMİŞ FIRIN TEPSİSİNE CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE SIKILIR.

3.       160’C ISITILMIŞ FIRINDA 10 -12 DAKİKA PİŞİRİLİR.

4.       EĞER ÜRÜN YAĞLIKAĞIT ÜZERİNE SIKILMIŞSA YAĞLIKAĞITTAN ÇIKARMAK İÇİN YAĞLIKAĞITI TERS ÇEVİRİP ISLAK SÜNGERLE ISLATIP BİRAZ BEKLETİN VE SONRA YAĞLIKAĞITTAN AYIRIN.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KLORA SİR

MISIR NİŞASTASI

HUMUS