KOKO MİS
KOKO MİS
Koko Mis |
250 GRAM = HİNDİSTAN CEVİZİ
250 GRAM = TOZ ŞEKER
210 GRAM = YUMURTA (ORTA BOY 4 TANE )
35 GRAM = TEREYAĞ (ERİMİŞ)
YAPILIŞ YÖNTEM:
1. BÜTÜN MALZEMELER HEP BİRLİKTE KARIŞTIRILIR.
2. DİŞLİ DUY TAKILMIŞ KREMA TORBASINA DOLDURULUP, SİLPAT VEYA YAĞLIKAĞIT SERİLMİŞ FIRIN TEPSİSİNE CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE SIKILIR.
3. 160’C ISITILMIŞ FIRINDA 10 -12 DAKİKA PİŞİRİLİR.
4. EĞER ÜRÜN YAĞLIKAĞIT ÜZERİNE SIKILMIŞSA YAĞLIKAĞITTAN ÇIKARMAK İÇİN YAĞLIKAĞITI TERS ÇEVİRİP ISLAK SÜNGERLE ISLATIP BİRAZ BEKLETİN VE SONRA YAĞLIKAĞITTAN AYIRIN.
Yorumlar
Yorum Gönder