ÇEDAR PEYNİRLi ZEYTİN TOPLARI

ÇEDAR PEYNİRLİ ZEYTİN TOPLARI

Çedar peynirli zeytin topları
550 gr : Çedar peyniri (rendelenmiş)

600 gr : Un

440 gr : Tereyağ veya Margarin (eritilimiş soğutulmuş)

600 gr : Biberli kokteyl zeytin

Kırmızı toz biber dekor için

Yapılışı :

Çedar peynir,un ve eritilimiş tereyağ bir kapta karıştırılarak bir hamur yapılır.

Hazırladığımız hamuru 15 dakika dinlendirelim.

Hamurdan parçalar koparıp, bu koparılan hamur parçalarını biberli kokteyl zeytine sararak yuvarlayalım. Yaptığımız bu hamurları kağıtlanmış fırın tepsisine dizelim. Sonra üzerlerine kırmızı toz biber serpelim. Önceden 200’c ısıtılmış fırında 15 dakikada pişer. Soğuyunca servis yapabiliriz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KLORA SİR

MISIR NİŞASTASI

HUMUS