ÇEDAR PEYNİRLi ZEYTİN TOPLARI
ÇEDAR PEYNİRLİ ZEYTİN TOPLARI
Çedar peynirli zeytin topları |
600 gr : Un
440 gr : Tereyağ veya Margarin (eritilimiş soğutulmuş)
600 gr : Biberli kokteyl zeytin
Kırmızı toz biber dekor için
Yapılışı :
Çedar peynir,un ve eritilimiş tereyağ bir kapta
karıştırılarak bir hamur yapılır.
Hazırladığımız hamuru 15 dakika dinlendirelim.
Hamurdan parçalar koparıp, bu koparılan hamur parçalarını
biberli kokteyl zeytine sararak yuvarlayalım. Yaptığımız bu hamurları
kağıtlanmış fırın tepsisine dizelim. Sonra üzerlerine kırmızı toz biber
serpelim. Önceden 200’c ısıtılmış fırında 15 dakikada pişer. Soğuyunca servis
yapabiliriz.
Yorumlar
Yorum Gönder