KOKO MİS
KOKO MİS Koko Mis MALZEME: 250 GRAM = HİNDİSTAN CEVİZİ 250 GRAM = TOZ ŞEKER 210 GRAM = YUMURTA (ORTA BOY 4 TANE ) 35 GRAM = TEREYAĞ (ERİMİŞ) YAPILIŞ YÖNTEM: 1. BÜTÜN MALZEMELER HEP BİRLİKTE KARIŞTIRILIR. 2. DİŞLİ DUY TAKILMIŞ KREMA TORBASINA DOLDURULUP, SİLPAT VEYA YAĞLIKAĞIT SERİLMİŞ FIRIN TEPSİSİNE CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE SIKILIR. 3. 160’C ISITILMIŞ FIRINDA 10 -12 DAKİKA PİŞİRİLİR. 4. EĞER ÜRÜN YAĞLIKAĞIT ÜZERİNE SIKILMIŞSA YAĞLIKAĞITTAN ÇIKARMAK İÇİN YAĞLIKAĞITI TERS ÇEVİRİP ISLAK SÜNGERLE ISLATIP BİRAZ BEKLETİN VE SONRA YAĞLIKAĞITTAN AYIRIN.